Praktijk Flevovoet 300

Over Flevovoet

Hallo ik ben Mageet Bakker. Welkom bij Flevovoet. Sinds 2005 ben ik werkzaam als pedicure in Emmeloord. Naast de  pedicure behandelingen kunt u ook bij mij terecht voor nailart op zowel de handen als de voeten.

Keurmerk

keurmerkLOGO_geschillencommissie_kl

Opleidingen

Zoals op vele vakgebieden is het ook in het pedicure- & manicurevak belangrijk om regelmatig je kennis bij te schaven.

Jaar Opleidingen Instituut
2005 Vakdiploma pedicure KOC Nederland
2005 Aantekening voetverzorging bij diabetici KOC Nederland
2007 Nagelstyliste CT International
2014 Medisch Pedicure Rocas Nederland
2019 Oncologische voet Pedimed
2020 Voeten en dementie Rocas Nederland

Disclaimer

Dit is de disclaimer behorende bij de website (flevovoet.nl) van Flevovoet.

Privacy verklaring:

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt .
Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen

Overige juridische informatie:
Flevovoet betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. Flevovoet aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Het auteursrecht op deze website berust bij Flevovoet of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Flevovoet. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Flevovoet.